DE MAKERS

Graag stellen we de makers van dit boek aan je voor.

Berend Broekhuijsen

Berend Broekhuijsen (1991) woont in Leiden. Berend is de bedenker en schrijver van de Raket naar Aarde. Het is zijn eerste kinderboek. Het idee voor dit boek haalde Berend grotendeels uit zijn familiegeschiedenis. Boerderij De Kleine Vennep is de grootste inspiratiebron geweest voor dit verhaal. De boerderij is al generaties in bezit van de familie. Ook de sterren en ruimtevaart hebben Berend al van jongs af aan geïnteresseerd. Berend wil kinderboeken schrijven waarin een diepere boodschap verstopt zit – tussen de regels door. Naast het werk al schrijver, is Berend werkzaam als freelance creatieveling, presentator en werkt hij als projectmanager bij een gehandicaptenzorginstelling.

Irene Campfens

Irene Campfens (1980) is geboren in Haarlem en woont alweer enige tijd in Zandvoort aan Zee. Ze schrijft al geruime tijd boeken, vaak over maatschappelijke onderwerpen. Ze schrijft vooral over dingen waar mensen zich zorgen over maken, zich voor schamen en lastig over praten. Ook werkt Irene in de ggz en is ze boks therapeut.

De Raket naar Aarde is het eerste kinderboek waar Irene aan meeschreef. Dat was een feestje voor haar.

Ehud Neuhaus

Ehud Neuhaus (1975) is in Israël geboren en woont al meer dan de helft van zijn leven in Amsterdam. Ehud is een autodidact die onder andere heeft gewerkt als webdesigner, web-ontwikkelaar, animator, grafisch ontwerper en VJ. Tegenwoordig is hij bezig met tekenen en illustreren, schrijven en yogales geven.

De Raket naar Aarde is het eerste kinderboek dat Ehud heeft geillustreerd.

“Het illustreren van kinderboeken is een droom die uitkomt, en het onderwerp van dit boek maakt het voor hem nog mooier.”

ehudneuhaus.com
linkedIN
instagram

Gideon Roggeveen

Gideon Roggeveen (1984) is schrijver van onder meer poëzie en proza, theatermaker en een all-round op cultuurgebied. Gideon heeft geholpen de gedichten te schrijven, wat een vak apart bleek. Daarnaast heeft Gideon het manuscript van belangrijk commentaar en suggesties voorzien.